Moderne plakater fra Minida til det moderne hjemmekontor

Det er nu sådan i dagens Danmark at det er blevet moderne at når man køber hus, så skal der helst være et ekstra værelse som kontor. Mange jobs tilbyder at man kan arbejde hjemme, derfor vil det være en oplagt mulighed at få sig et kontor med moderne møbler, som er brugbare, og som ikke mindst giver dig den perfekte støtte. Et kontor skal ikke bare være et rum med et skrivebord og en kontorstol. I dag er der kommet mere fokus på, at et ordentligt kontor med de rigtige møbler, giver en forbedret arbejdseffektivitet. 

Øg arbejdseffekten ved hjælp af de rigtige møbler

Når man sidder flere timer og skal arbejde foran en computer, er det også vigtigt at man sidder i den rigtige stilling, for at mindske arbejdsskader. Mange sidder med krum ryg og anstrenger både sin nakke, ryg, skulder og arme, som kan på sigt give gener. Skrivebordet skal kunne hæves og sænkes, om ikke andet, skade have en god højde i forhold til din kontorstol. Start med kontorstolen. Sæt dig i den, og du skal kunne nå fødderne solidt på gulvet. Ret ryggen, og hold dine arme ud i luften med en ca. 90 graders vinkel mod gulvet. Der skal dine arme placeres på bordet. Hvis dine arme sidder for højt i forhold til bordet, vil du anstrenge dig i skuldrene. Man skal kunne slappe af i diverse muskler når man skal sidde i flere timer og arbejde. Husk at holde pauser ind i mellem. 

Indret dit kontor med inspirerende interiør

Et hjemmekontor skal være et rart sted at være. Det skal være et rum hvor man har lyst til at arbejde. Det vigtigste er at man skal føle sig veltilpas i rummet, og gør man det, så vil man også have lettere ved at følelig inspireret. Man vil have et bedre overskud til at gå igang med dagens arbejdsopgaver. Hvilket vil munde ud i at man yder en bedre arbejdsindsats. Du kan indrette dit kontor, lige meget hvad om det er i dit egen hjem, eller om det er på kontoret, med plakater. Det kan være plakater der giver dig inspiration, eller plakater som gør dig i godt humør når du kigger på det. Er du glad for diverse nips, som stearinlys, bordlamper, så pynt dit skrivebord så det bliver hyggeligt. Men pas på med ikke at overgøre det. Det er vigtigt at skrivebordet ser stilet, men rydeligt ud. 

Hvor finder jeg inspirerende plakater? 

Først og fremmest skal du finde ud af hvilken skal plakater du ønsker at have hængende på væggen. På minida.dk kan du finde flere forskellige kategorier, så kig siden igennem og lad dig inspirere af hvad der føles rart fordi at kigge på. Det kan være at du er mest til de neutrale farver, som i sort og hvid, eller måske du mest er til plakater der har lidt farve i sig. Du finder alt lige fra dyreplakater til abstrakte og naturbilleder.  

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.