Nyd dit otium i dejlige Malaga

Efter et langt arbejdsliv kunne du nok blive fristet til at leve dit tredje liv under fjernere himmelstrøg. Mange danskere vælger at tage deres pension med til Spanien, og den største part af dem nyder livet i det solrige Malaga.

Her får du meget for pengene, og du får tilmed et meget behageligt klima, hvor du helt slipper for den kolde og mørke vinterperiode. Kunne den tilværelse også friste dig?

Det venlige kystklima

Ved den spanske solkyst hersker et meget venligt klima. Det bliver sjældent alt for varmt, og det bliver stort set aldrig frost. Det vil sige, at du året rundt kan opholde dig udenfor uden at være pakket ind i lagvis af vintertøj og en permanent forkølelse.

I det hele taget er det godt for de flestes helbred at flytte Sydeuropa. Mange symptomer bliver reduceret, når vejret arter sig mere venligt. Det er der også mange danskere, der har erfaret, og som derfor helbredsmæssigt trives klart bedre i Spanien end i det kolde nord.

Køb en lejlighed i Malaga

Der er mange gode grunde til at investere i en lejlighed i Malaga. Hvis du har noget liggende på kistebunden, så kunne det også blive en realitet for dig. Det kan gøres efter flere modeller. Det kan være, at du har nok til at købe lejligheden umiddelbart, og du vælger at flytte ned i den permanent med det samme.

En anden måde at gøre det på kan være den, hvor du nøjes med at lægge udbetalingen, og så lejer lejligheden ud, når du ikke er i den. På den måde kan du have et fedt sted at holde ferie og samtidig have en lejeindtægt, der kan finansiere de månedlige afdrag.

Sidstnævnte model forudsætter selvfølgelig, at du kun opholder dig periodevis i lejligheden. Det kan du gøre ved at rejse frem og tilbage til Spanien eller ved at opholde dig et halvt års tid ad gangen i Danmark og i Malaga.

Det dejlige liv i Malaga

De mange mennesker, der vælger at købe en lejlighed i Malaga, angiver flere fordele ved at gøre det. Som nævnt, så trækker det dejlige spanske klima selvfølgelig meget. Den længere sommer og den manglende frostvinter er meget tiltrækkende for mange.

Det giver også en helbredsmæssig gevinst at opholde sig i et mildere klima, end der er herhjemme.

Desuden er leveomkostningerne lavere i Spanien end i Danmark, og det generelle tempo er klart lavere. Det betyder mindre stress og ingen økonomiske problemer.

I det hele taget er livet i Malaga meget attraktivt for rigtigt mange mennesker. Det tæller også på plussiden, at der er et enestående socialt sammenhold danskere imellem, og at lokalbefolkningen er både venlige og hjælpsomme.

Vælg en lejlighed med en god beliggenhed

Beliggenhed er vigtig, når det drejer sig om en ejendom. Det er det også i Spanien. Her spiller det også ind, om det er en lejlighed, som du kun selv skal bruge, eller den også skal lejes ud. Er den kun til dig selv, så kan du vælge beliggenheden mere frit. Skal den lejes ud, bør du tænke på, at den helst skal ligge centralt i forhold til både indkøb, pools, stranden og så videre.

Har den en altan, så er det absolut et plus. Udsigten fra altanen er prikken over i’et, når din lejlighed skal bruges til udlejning. Desuden kan du jo også selv nyde det, når det er din tur til at være i lejligheden.

Der er mange helt skønne pletter i Malaga, både helt ude ved kysten og lidt længere inde i landet. Vælg din unikke spanske plet med stor omhu.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.