Planlægning af en perfekt firmajulefrokost

Firmajulefrokoster er for manges vedkommende årets højdepunkt på arbejdspladsen. Det er en god anledning til at være sammen med kollegaerne i hyggelige rammer uden for arbejdstiden.

Mange medarbejdere har høje forventninger til årets julefrokost,og det er forventet, at den hvert år topper den forrige.

Mangler du inspirationtil at planlægge den helt perfekte julefrokost, der lever op til samtlige forventninger? Så læs med her.

Underholdning

Til enhver god julefrokost har arrangementet langt mere at byde på end god mad og godt selskab.

Underholdning er et must for at ryste gæsterne sammen og få sat gang i den gode stemning. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken form for underholdning, der skal til – det vigtigste er blot, at det er noget, der kan give gæsterne et godt grin eller sætte gang i dansefeberen.

Underholdningen er desuden et godt og oplagt samtaleemne både resten af aftenen og mandagen efter, og så ryster det medarbejderne godt sammen, når de er tvunget til at snakke om andet end arbejde.

En sjov aktivitet, som er underholdende, ryster folk sammen og går godt sammen med enhver julefrokost, er et cocktailkursus. Her kan medarbejderne lære at lave cocktails helt selv, og det skal nok sætte gang i den gode stemning.

Find et cocktailkursus til julefrokost her. Underholdningen behøver ikke kun at være et enkelt indslag; det er også sjovt at stille nogle småaktiviteter og spil op rundt omkring i lokalet så folk kan underholde sig selv, hvis de trænger til en pause fra dansegulvet.

Hold på gæsterne hele aftenen (og natten)

Når man har brugt timevis og masser af energi på at planlægge den helt perfekte julefrokost, så er det trist, hvis festen dør ud tidligt, og folk tager hjem, før det er meningen.

Det kan man dog sagtens risikere kommer til at ske, hvis gæsterne ikke føler, at der er en grund til at blive hængende efter maden. Det er her underholdningen kommer ind, men det er også her, man kan bruge andre ting til at holde på alle gæsterne.

Til enhver god julefrokost er der selvfølgelig masser af gode drinks, og når der først er kommet lidt indenbords, skal festen nok starte sig selv. Derfor er det vigtigt at have masser af drinks parat, og her er det igen oplagt at have et cocktailkursus klar til alle, der er interesserede.

Til de mange drinks skal der naturligvis være masser af isterninger, dem finder du hos istilfest.dk, så alle drikkevarerne kan holdesig friske og kolde hele aftenen.

Natmad er i den grad også noget, der kanholde på gæsterne. Hvis man har natmad at se frem til, har man tendens til at blive, indtil det bliver serveret og bruge det som en måde at afslutte festen på.

Her er kunsten at finde den perfekte balance, så natmaden bliver serveret, før folk begynder at gå, men lang nok tid efter maden til at folk er blevet sultne igen.

Julefrokost ude af huset

Når man som firma har sine egne lokaler til rådighed, er det oplagt at holde julefrokosten der.

Så er lokalerne ganske gratis, og man kan bruge pengene på alt muligt andet til festen i stedet for. Det er dog også altid et hit at holde julefrokosten ude af huset, for så er man for alvor tvunget til at tænke på noget andet end arbejde, og andre omgivelser end dem, alle medarbejderne befinder sig i hver eneste dag, føles forfriskende.

En stor fordel ved at holde julefrokosten ude af huset er især, at man slipper for oprydningen, og mange steder har man desuden mulighed for at få maden og serveringen udefra, så man slipper for selv at tænke på det.

Hvor man skal holde julefrokosten, kommer helt an på, hvor mange der skal med, hvilken type fest der skal holdes og som nævnt hvor meget man ønsker at stå for selv og hvor meget, man vil betale sig fra, men der er heldigvis masser af vidt forskellige lokaler at vælge mellem rundt omkring.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.