Rådgivning til jakkesæt og påklædning

Har du brug for gode råd og tips til hvilket jakkesæt du skal vælge eller hvilken påklædning du skal vælge til den enkelte begivenhed? Så er du præcis som mange mænd. Det er helt naturligt og almindeligt, at have svært ved at finde den rette påklædning og tøjstil.

Det er individuelt hvad man er dygtig til og vi kan ikke alle sammen være eksperter inden for tøj og mode. I denne artikel er fokus derfor på rådgivning til jakkesæt og påklædning. Få et indblik i hvem der kan hjælpe dig i det rigtige tøj.

Danmarks førende tøjeksperter

Det store spørgsmål for dig er, hvilke eksperter du bør lytte til. Du kan jo få vejledning i de fleste butikker, men det er langt fra alle steder, at de ved en masse om hvordan et jakkesæt og smoking skal sidde. Hvad du bør være opmærksom på. Hvordan du kan sammensætte en smart stil som kvinde etc.

Med vores kendskab til modebilledet i Danmark, har vi derfor tilladt os at fremhæve to af de førende tøjeksperter. Det skal nævnes at begge har været i Go Morgen Danmark på TV2, så helt galt på den kan vi ikke være. Her kommer hvorfor de er værd at lytte til.

David K fra Herrernes Magasin

Den første og en af de mest fremtrædende skikkelser inden for herremode er David K fra Herrernes Magasin. Han har flere gange omtrådt i Go’ TV med gode tips og råd til forskellige sammenhænge.

Han ved en masse om alt fra jakkesæt, til smoking og kjole & hvidt sæt. Altså alt inden for den helt fine herrepåklædning. Det samme gør hans ansatte på Nørregade 20, hvor du finder deres butik. Du vil derfor blive mødt af ekspedienter, der kan deres kram.

Det giver en helt igennem professionel oplevelse som kunde og det kan anbefales for folk, der ikke selv er hjemme i de uskrevne “tøjregler” eller som bare er nysgerrige efter at vide mere. At de så har et godt og bredt udvalg inden for det meste, er kun et plus.

Der er ingen tvivl om det er et godt sted at få professionel rådgivning til jakkesæt og herrepåklædning, når du skal til bryllup, runde fødselsdage eller andre festlige begivenheder.

Modeekspert Pernille Teisbæk

Den anden der er værd at fremhæve er Pernille Teisbæk, der ligeledes kendes fra TV2. Undrer du dig over at du ikke har set hende længe? Så er det nok fordi hun nu er engageret i The Your Way som Fashion direktør.

Ikke desto mindre ved hun en masse om mode generelt. Nok mest om damemoden, da hun trods alt er kvinde. Hun er nok mindre tilgængelig end David K, men du kan finde en del videoer med hende på nettet (Youtube), hvor du kan få tips og inspiration. Så der skal nok være gode råd at hente fra hende.

 

Fælles for begge eksperter er, at de ikke er bange for det anderledes og skæve look. Det er forfriskende i en tid, hvor det hurtigt kan blive for normalt og kedeligt.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.